Producători sector vegetal

COOPERATIVA AGRICOLĂ LUNCA SOMEŞULUI MIC

Viziunea Cooperativei Agricole Lunca Someșului Mic implică dezvoltareamembru.lunca.somesul.mic durabilă a agriculturii autohtone prin asociere, participare în economia fiscalizată și implicit colaborare cu actorii relevanți ai pieței financiare în vederea accelerării procesului de dezvoltare. Misiunea Cooperativei Agricole Lunca Someșului Mic este de a sprijini producătorii locali de legume să își dezvolte potențialul de producție și implicit veniturile obținute din activitatea agricolă.

Date de contact: str. Libertății nr. 189, loc. Apahida, jud. Cluj
Tel: 0264 590 555
http://www.luncasomesuluimic.info
legume@luncasomesuluimic.info

 

AGRO TURDEAN IMPEX S.R.L.

Societatea comerciala AGROTURDEAN din localitatea Badeni, jud. CLUJ aremembru.agro.turdean o vasta experienta in productia agricola si prestari de servicii in agricultura. Datorita aparitiei si dezvoltarii unor noi tehnologii in domeniul hidroinsamantarii, societatea noastra, beneficiind de personal calificat, a achizitionat mai multe utilaje (FINN Hydroseeder, FINN Straw-blower si FINN Bark-blower), care permit implementarea si in Romania a acestei tehnologii moderne. Firma noastra presteaza servicii in domeniul hidroinsamantarii, in acest sens are contracte in derulare cu autostrada Transilvania, autostrada M3 din Ungaria, Consiliul local Cluj, Rigips Romania sau Argillon Romania.

Date de contact: Localitatea Badeni, judetul Cluj
Telefon: 0264 317 908
Mobil:   0744 564 827
http://www.agroturdean.ro
agroturdean@hotmail.com

 

FINAS ENERGY SRLlogovectorial FNG

Finas Energy SRL face parte din grupul de firma Finas Group, cu activitate in domeniul energiei regenerabile si agricultultura de peste 8 ani. In domeniul agriculturii Finas Group detine o livada de meri cu profil ecologic, in suprafata de 17 ha in comuna Dragu, jud. Salaj. Productia anuala rezultata este de peste 100 tone de mere, datorita acestui lucru merele au fost procesate in suc de mere ecologice ambalate bag in box ce poarta brandul de Marrrevolution – Bio marul de Transilvania. Sucul de mere este 100% natural fara nici un adaos, fiind presat, pasteurizat si ambalat.

In anul 2011 Finas Group incepe dezvoltarea unei vii in suprafata de 70 ha in Turda, denumita Crama la Salina deoarece se afla in proximitatea celebrei Salina Turda. In anul 2014 s-au lansat primele sortimente de vinuri sub numele de ISSA (Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rose). Crama la Salina dispune de spatii de cazare si alimentatie publica, oferind astfel posibilitatea organizarii de evenimente si turism viticol).

 Date de contact:  Str. Dealul Viilor nr. 10, Turda, județul Cluj

Telefon: 0742 908 311

www.finas-group.ro

cristian.madar@finasinvest.ro

PFA SECARĂ DOREL VIOREL

Date de contact:Borşa, nr. 337, judeţul Clujmembru.pfa
pfa.secara.dorel@agrocluster.ro