Prestări servicii conexe

SAFETY BROKER

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Suntem prezenţi la nivel naţional în peste 150 de unităţi operaţionale, în toate judeţele ţării.

De 12 ani suntem prezenti pe piata de brokeraj in asigurari si oferim servicii personalizate de management al riscului şi consultanţă integrată pentru toate tipurile de asigurări.

Totodata, prin pachetele personalizate pe industrii specifice, precum si prin serviciile de administrare si gestionare a costurilor, venim in intampinarea obiectivelor de business ale clientilor nostri.

De asemenea, in cadrul grupului nostru functioneaza si compania Safety Credit ce are ca scop intermedierea programelor de finantare ( credit, leasing financiar si operational, fonduri europene).

Date de contact: Str. Mioritei, Nr. 2, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: 0754.22.36.19,
office.cluj@safetybroker.ro 
www.safetybroker.ro

STUPARUL PUNCT RO

Prin materialul apicol pe care îl prezentăm şi discutăm împreună cu dumneavoastră, precum şi prin produsele performante pe care le puteţi procura din magazinul nostru, dorim crearea unei comunităţi în care stuparii începători sau avansaţi să obţină consultanţă şi cele mai noi unelte şi utilaje apicole existente pe piaţă.

Date de contact: Cluj-Napoca, jud. Cluj,
Str. Observatorului, Nr. 15, Ap. 19
Telefon:0740.462980,
0728.346855,
0765.864824
contact@stuparul.ro
http://www.stuparul.ro/

DLG INTERMARKETING S.R.L

DLG Intermarketing este o companie romăno-germană cu experiență
de peste 20 de ani în organizarea expozițiilor cu profil agricol. În Romania, DLG Intermarketing organizează Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, AGRARIA, care în 2014 va sărbători 20 de ani de existență la Cluj-Napoca și Expoziția AGRIPLANTA (în 2014 va avea loc cea de a 4-a ediție), la Fundulea, în Județul Călărași, expoziție în cămp, cu utilaje și input-uri pentru agricultură, loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole și demonstrații comentate cu mașini agricole. DLG Intermarketing este filiala din Romania a DLG e.V (Societatea Germană pentru Agricultură), firmă care activează de 128 ani in domeniul agriculturii, organizatorul expoziției AGRITECHNICA de la Hanovra, cea mai mare expoziție de mașini agricole din lume.Pentru informații despre principalele noastre proiecte în derulare, vă invităm să accesați:
www.agraria.info.ro
www.agriplanta.ro
www.dlg.org
www.dlg-international.com

Date de contact:

Adresa de corespondență: str. Dionisie Lupu Nr. 50, Et.1, A. 4, Sector 1, Bucuresti.
Tel: +40-21-317.12.25/26
Fax: : +40-21-319.63.71
Mobil: +40-722 633 639
Email: corina@dlg-intermarketing.ro; raluca@dlg-intermarketing.ro;
office@dlg-intermarketing.ro
http://www.dlg-intermarketing.ro

BANCA TRANSILVANIA

Istoria BT a început în Cluj-Napoca, în 1994, la iniţiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o bancă locală, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea poziţiei Băncii Transilvania, într-o prima etapă în Cluj şi, ulterior, la nivel regional şi naţional. Banca şi-a orientat la început activitatea spre sectorul IMM şi, datorită cererii pieţei, în scurt timp această a început să se dedice şi domeniului retail. În anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima instituţie bancară din România, care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti.

Date de contact: Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Bariţiu nr. 8, 400027

Telefon: 0264 308028

e-mail: contact@bancatransilvania.ro

web: https://www.bancatransilvania.ro

FUNDAŢIA HEIFER PROJECT PENTRU ROMÂNIAmembru.heifer

Oferind animale si instruire fermierilor, Heifer International sprijina
familiile din mediul rural sa devina independente. Fiecare familie care primeste in dar un animal din partea Heifer se angajeaza sa doneze altei familii nevoiase, echivalentul a ceea ce a primit in dar. Heifer Romania face parte din programul pentru Europa Centrala si de Est al Heifer International. Impreuna cu Albania, Armenia, Georgia, Kosovo, Lituania, Polonia, Slovacia si Ucraina, Heifer Romania contribuie la realizarea tranzitiei de la un sistem comunist spre o economie libera de piata.

Date de contact: Str. Mihai Romanul, nr. 19
400495, Cluj-Napoca, Romania
Telefon: 004 0264 403 680
http://www.heifer.ro/
office@heifer.ro

HOSTVISION S.R.Lmembru.hostvision

HostVision a fost inființată în 1993 având activități legate de
domeniul IT. Din anul 2001 am început activități în mediul online pe partea de web hosting, web design și web development. Serviciile de web hosting au devenit tot mai importante pentru HostVision, echipa noastră crescând în fiecare an, pe masură ce volumul afacerii de hosting a crescut. O contribuție majoră la acestă creștere a avut-o încrederea acordată de clienții existenți care ne-au recomandat serviciile aducându-ne un numar important de clienți noi.

Date de contact: Str. Ţebei 21, Corp C, parter, 400305
Cluj-Napoca, Romania
Tel: 0264 532152
Fax: 0264 532152
http://www.hostvision.ro
contact@hostvision.ro

FOOD TRANSILVANIA MARKETlogo food

Date de contact: sat Dezmir, com. Apahida, str. Criseni, FN

Telefon: 0740 170 968
lucian.maier@agrocluster.ro

Antoma Advertisinglogo antoma

Antoma Advertising este o agenţie de publicitate formată din oameni creativi, plini de entuziasm faţă de noile tendinţe în publicitate şi se bazează, în primul rând, pe satisfacţia clienţilor.

Misiunea companiei este să creeze exact ceea ce îşi doreşte clientul din domeniul printului publicitar, printr-o relaţie reciprocă, bazată pe schimburi de idei şi feedback. Pe lângă acesta, Antoma Advertising se ocupă şi cu organizarea de evenimente, servicii foto, întreţinere conturi social media sau strategii de promovare şi planuri de marketing pentru diferite firme şi asociaţii.

Antoma Advertising este o sursă de inspiraţie: dinamică, eficientă, promptă, creativă şi în continuă dezvoltare.

Telefon:  0746.904.792
marius.mandras@antoma.ro

http://antoma.ro/ 

Refresh Printlogo refresh

Telefon: 0759 072 705

comenzi@refresh.ro

www.refresh.ro

Agro TV Networksigla_agro

AGRO TV este prima și singura televiziune cu acoperire națională din România care, de trei ani li se adresează direct, 24 de ore din 24, agricultorilor, specialiștilor în domeniu, celor implicați în agribusiness, tuturor celor pasionați și interesați de acest vast și important sector de activitate din România.

Date de contact400641, B-dul Muncii nr.18, corp B, parter Cluj Napoca, ROMANIA

Telefon: 0728 800 013

http://www.agro-tv.ro/

ASOCIATIA PENTRU MARKETINGUL PRODUSELOR LOCALE- AMPLUlogo amplu

ASOCIATIA pentru Marketingul Produselor Locale – AMPLU are ca domeniu de activitate furnizarea de servicii de ambalare. Serviciile de ambalare se pot furniza atat cu materialul si la sediul clientului (acolo unde conditiile permit acest lucru) cat mai ales la sediul SES si cu materia prima (carton, folie, etc) a Centrului.

http://www.ambalajeamplu.ro/

Organic Plant Agelogo OPA

Activitatea de bază – colectarea şi procesarea produselor nelemnoase din flora spontană a Romaniei Localizati in partea de nord-vest a tarii, in Transilvania Derulam operatiuni de colectare in 25 de judete (regiunile de nord, centru si est ale Romaniei) Arealul de colectare – peste 300.000 hectare Colectăm cantitati de peste 2.000 tone de produse – in crud Capacitatea de procesare – intre 10 şi 25 tone de plante sau fructe – in crud/zi

Tel: 004 0734 930 610

office@organicplantage.ro

www.organicplantage.ro

MARCO INSTAL GRUP IMPEX SRL

VOX PAPER SRL